STORITVE, KI JIH IZVAJAMO

Tudi kamen lahko prinese toplino v vaš dom.
Vaš kamin v kamniti preobleki.

KAMIN

Kamini v sodobnem času nimajo več le funkcije ogrevanja prostora, ampak vse bolj služijo tudi kot estetski element in izražajo osebnost posameznika.

Obloga kamina iz naravnega kamna bo v vaš prostor prinesla pridih elegance in prefinjenosti.

Glede na vrsto in obdelavo kamna, daje prostoru različne efekte; od domačnosti do elegance, od umirjenosti do vpadljivosti.

NAGROBNI SPOMENIKI

Nagrobni spomeniki iz naravnega kamna imajo skoraj neskončno življensko dobo, saj jih odlikuje odlična odpornost proti zunanjim vremenskim vplivom.

Vsak nagrobnik izdelan pri nas je unikaten izdelek, saj se prilagodimo željam kupcev, ki ob sebi želijo imeti del večnosti. V našem podjetju vselej prisluhnemo željam strank, po želji pa lahko prepustite zasnovo tudi našim oblikovalcem, saj jih odlikuje unikatna idejna zasnova in visok čut za estetiko.

S pomočjo najnovejše tehnologije, bomo ugodili tudi strankam z najzahtevnejšemi željami.

Kuhinja & kopalnica

PULTI & POLICE

Pulti v modernejšem času ne predstavljajo več samo delovne površine za kuhanje, ampak pričarajo lep estetski videz in dajejo poseben pomen prostoru. Zato so pulti iz naravnega kamna prava izbira.

Izdelujemo vse vrste pultov iz marmorja in granita, od KUHINJSKIH, KOPALNIŠKIH pa do GOSTINSKIH. Za kuhinjski pult se običajno uporablja granit, saj je zaradi svojih lastnosti najtrpežnejši in se zelo težko poškoduje. Odporen je na vročino, vreznine in odrgnine. Tako da lahko brez skrbi odlagamo vročo posodo in tudi režemo na njem, ne da bi potrebovali kakršno koli zaščito. 

Občutek hoje po prefinjenosti.

STOPNICE

Danes stopnišče ne šteje več kot le funkcionalnost ampak so vse bolj okras in osrednji del vašega doma.

Stopnišče iz naravnega kamna bo zagotovo pustilo unikaten pečat, saj zaradi neomejene življenjske dobe, ter naravnega in lepega videza, daje pridih skladnosti, prestiža in prefinjenosti. Poleg naštetih lastnosti, pa so stopnice iz naravnega kamna enostavne tudi za čiščenje in vzdrževanje.

Notranje in zunanje

TALNE OBLOGE

Kamnit tlak, bodisi v stanovanju ali javnih prostorih, vedno pritegne pogled, še posebej če je zasnovan in položen malce drugače.

S talnimi oblogami iz naravnega kamna pa ne boste pridobili samo unikatnega estetskega videza, ampak ima kamen (predvsem granit) tudi druge koristne lastnosti. Tako notranji kot zunanji tlaki iz naravnega kamna ne potrebujejo posebnega vzdrževanja in kot že dostikrat omenjeno izredno dobro prenašajo različne vplive,tako notranje kot zunanje, kot so mraz, zmrzal, vpoj tekočine/maščob,…Še ena prednost kamna je da se hitro ogreje in je odličen akumulator toplote, saj toploto oddaja še dolgo časa po tem ko odklopimo vir toplotnega napajanja.

Kamniti ambienti notranjosti in fasad

DEKORATIVNE STENE

Dobro počutje v svojem domu ali bodisi na delovnem mestu prinese dober ambient. Tudi kamen lahko pričara občutek topline in varnosti. 

Kamnite zidne in fasadne obloge s svojim videzom poudarijo individualnost in lepoto vsakega prostora in objekta. Kamnite zidne in fasadne obloge skupaj s katerim koli drugim gradbenim materialom ustvarijo dovršen in zaključen videz vsakega objekta.

Kamnite zidne in fasadne obloge srečujemo praktično povsod: na hišah, modernih objektih, kjer je poudarek na čistih linijah, klasičnih stanovanjskih hišah, blokih itd. Torej kamnite zidne in fasadne obloge, naj si bo marmor ali granit, apnenec ali travertin, peščenjak ali skrilavec, kvarcit ali porfir, tvorijo skupaj z ostalimi gradbenimi materiali popolno celoto.

Strokovnost

Od naših zaposlenih lahko pričakujete nič manj kot visoko strokovnost na delavnem mestu, ki ga zasedajo

Zaloga

Na zalogi več različnih vrst kamnov. Tudi dobavljivost kamnov, ki niso na zalogi zelo hitra.

Celotna storitev

Naše podjetja obsega celotno storitev – od izmere do predelave naravnega kamna in do končnega izdelka.

Točnost

Hiter ter zanesljiv rok izvedbe – naročeno storitev opravimo v dogovorjenem terminu.

Sodobna oprema

S pomočjo najnovejše tehnologije, bomo ugodili tudi strankam z najzahtevnejšemi željami.

Prilagodljivost

Delujemo po vsej Sloveniji.

Vas zanimajo naše storitve?

Če vas še nismo prepričali si pa oglejte naše izdelke v galeriji.